Selvpluk-sæson 2022

SELVPLUK
Selvpluk er afsluttet for denne sæson.

Vi vil gerne sige tak til alle de flinke, hygggelige og interesserede gæster der besøgte os i vores selvplukdage.

Tak til alle….. og på gensyn i sæson 2022.

Selvpluk -Tilmelding til mail service for selvpluk -sæson 2022 :
Det er muligt at tilmelde sig vores mailservice hvor vi vil orientere om dato og praktiske forhold vedr.  selvpluk af vores økologiske aroniabær.  Det er meget vanskeligt at forudsige hvornår vi arrangerer selvpluk da tidspunktet naturligvis afhænger af hvorledes sommerens vejr bliver. Men det er forventligt, at vores bær er klar til plukning ultimo august/ primo september.
Der udsendes kun information 1-2 gange årligt.

Alle, der tidligere har tilmeldt sig vores mailservice videreføres til den kommende sæson – så fornyet tilmelding er derfor ikke nødvendig. Tilmeldingen er naturligvis helt uforpligtende.

Dit navn (Skal udfyldes)

Din e-mail (Skal udfyldes)

Informér mig om selvpluk af aroniabær.

Bemærk:
Af hensyn til Persondata-Lovgivningen er det nødvendigt, at du ved din tilmelding accepterer, at Egeskovgaard opbevarer de data for navn og mailadresse der gives i dette skema. Vi gør opmærksom på, at de indsamlede data alene bruges til at sende dig information om vores selvpluk aktiviteter og at de givne data naturligvis IKKE videregives til andre.

Jeg accepterer at Egeskovgaard registrerer de her angivne oplysning - jf. ovenstående

Afvis web robotter:
Desværre har det vist sig nødvendigt at indsætte et testfeldt - et såkaldt CAPTCHA - der beskytter mod at web robotter sender uønskede mail til selvpluk mailboxen.
Jeg håber derfor du vil ha ulejlighed med at skrive nedenstående karakterer i det viste felt:
captcha

Del denne side :

 

Egeskovgaard_Gray_Footer_WP