Selvpluk-sæson 2021

Selvpluk

Årstiden er nu så fremskredet, at der ikke længere er mulighed for selvpluk for denne 2020 sæson.

Vi siger tak til alle dem der besøgte os på vores selvpluk dage. Det har været nogle meget  hyggelige og interessante dage synes vi.

 

Del denne side :

Tilmelding to mail service for selvpluk – sæson 2021:
Det er muligt at tilmelde sig vores mailservice hvor vi vil orientere om forhold vedr.  selvpluk af vores økologiske aroniabær.  Der udsendes kun information 1-2 gange årligt.

Alle, der tidligere har tilmeldt sig vores mailservice videreføres til den kommende sæson – så fornyet tilmelding er derfor ikke nødvendig. Tilmeldingen er naturligvis helt uforpligtende.

Dit navn (Skal udfyldes)

Din e-mail (Skal udfyldes)

Informér mig om selvpluk af aroniabær.

Bemærk:
Af hensyn til Persondata-Lovgivningen er det nødvendigt, at du ved din tilmelding accepterer, at Egeskovgaard opbevarer de data for navn og mailadresse der gives i dette skema. Vi gør opmærksom på, at de indsamlede data alene bruges til at sende dig information om vores selvpluk aktiviteter og at de givne data naturligvis IKKE videregives til andre.

Jeg accepterer at Egeskovgaard registrerer de her angivne oplysning - jf. ovenstående

Afvis web robotter:
Desværre har det vist sig nødvendigt at indsætte et testfeldt - et såkaldt CAPTCHA - der beskytter mod at web robotter sender uønskede mail til selvpluk mailboxen.
Jeg håber derfor du vil ha ulejlighed med at skrive nedenstående karakterer i det viste felt:
captcha

 

Egeskovgaard_Gray_Footer_WP