Netop nu

SELVPLUK og Økologisk Høstmarked

Vi afholder Selvpluk og Økologisk Høstmarked
Lørdag den 31. august – kl. 10:00-15:00
Søndag den 1. september – kl. 10:00-15:00
på adressen:

Egeskovgaard,
Egeskovvej 17,
4760 Vordingborg.

Pris/Betaling:
Selvpluk prisen for vores aroniabær er 35 kr/kg. Bemærk: Der er kun mulighed for kontant betaling eller betaling via Mobile Pay. Betaling kan IKKE foretages med Dankort eller andre betalingskort.

Andre praktisk oplysninger:
Man bedes selv medbringe egnet plukkebeholder(e). Vi gør opmærksom på, at aroniabær farver kraftigt og mange vil derfor ønske at anvende tynde handsker i forbindelse med plukke arbejdet. Så husk evt. også handsker.

Mellem busk rækkerne er der barjord – så husk også at medbringe praktisk fodtøj da jorden i tilfælde af regnvejr kan blive ”pløret”.

Der må ikke medtages hund(e) på ejendommen.

Økologisk Høstmarked.
Vi er  i gang med at tilrettelægge årets høstmarked, der i år afholdes den 31. august og den 1. september. Vi glæder os meget til dagene og forventer at de kan koordineres med muligheden for selvpluk af vores økologiske aroniabær. Mere information følger….

Vore buske står godt – men vi håber at der snart kommer lidt større mængder regn – fordi vi – i modsætning til andre dele af landet ikke har fået de store nødbørsmængder. Vi mangler stadig vand i jorden efter sidste års tørke idet grundvandressourcerne slet ikke er fyldt til det normale niveau.

Igennem forår og sommer skal der hele tiden foretages renholdelse af arealerne med vores bærbuske. En stor del kan foretages med maskine, men i år har vi en del rejnfan (Regnfang) ( se foto ovenfor) der står helt tæt på busken og derfor kun kan fjernes med håndkraft. Men det er vigtigt at de kommer væk, fordi de bruger af det vand og de næringsstoffer heller skulle tilgå vores buske. Men bortset herfra er rejnfan en gammel lægeurt der også udmærker sig ved at indgå i bjesk.

NYHED – Økologisk aroniajuice.

Som følge af de meget positive tilkendegivelser vi fik for vores 2017 – aroniajuice udvidede vi produktionen af juice i 2018. Det er denne juice, der nu er i handelen og vi er meget glade for at kunne oplyse, at vores økologisk aroniajuice kan købes hos nemlig.com. Juicen indeholder ren økologisk – og ufortyndet – aroniasaft fra vores bær og uden tilsætninger af nogen art. Juicen er ufiltreret og pasteuriseret .

 

 

 

 

Del denne side:

Egeskovgaard